

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Само за минута ще имате на масата гъст и апетитен сос
Стават невероятни, много по-вкусни и здравословни
Хлябът става сочен отвътре, с големи пори и тънка хрупкава коричка
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Предлагаме ви лесна и бърза рецепта
Рецептата е лесна дори за начинаещи
Бърза и лесна за приготвяне рецепта, идеална за всеки, който иска да се наслади на вкусен домашен десерт, но няма време или желание да се занимава със сложни рецепти
Опитате ли ги веднъж, ще си ги правите редовно
Ето какво ви е нужно
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава